​Nytårs balloner ​

​Nytår er en dag vi alle sammen fester, hygger os med de nærmeste og springer ind i det nye år, Vi har sammensat 3 modeller som kan hjælpe med at skabe stemning i jeres lokale. ​

BALLONER TIL LOFTET - Helt normale helium balloner med nytårs tema, bliver leveret med snor klar til at pynte i loftet eller rundt i lokalet - Prisen er 17 kr. pr. stk.

Vi høre tit hvor mange balloner der skal til at fylde et loft, svaret er 3x3 meter = 150 balloner

​​​​

Balloner til nytår kan være med til at gøre netop jeres fest endnu flotter og sjover - Vores buketter er sammensat på den bedste måde hvor netop i får mest ud dem, vores nytårs balloner er en blanding af latex balloner med helium og folie balloner, forskellen på de to ting er at latex balloner er dem vi alle kender der er lavet af latex / gummi, vores er blot lavet med flot nytårs tema, med sjover over det hele folie balloner er dem vi kender fra Tivoli eller Bakken hvor alle børn får en folie ballon, vores nytårs balloner er bare lavet i et voksen tema, og vi er sikker på at de vil skabe den rette stemning netop til jeres fest, ligemeget om i vælger den lille flotte buket eller den store buket med kæmpe balloner på toppen, Du kan også vælge bare at få en masse løse balloner som i kan hænge rundt omkring.

KÆMPE FOLIE BALLONTAL MED HELIUM - Vi er sikker på at i kommer til at se det over det hele, vi sælger dem til den bedste pris med helium lige klar til at komme ud til festen, vi tager kun 400 kr for et sæt med 4 tal, udover den billige pris har vi den i 5 flotte farver, sølv, guld, pink, blå & sort, ligemeget hvilken en du vælger så puster vi dem op med helium og sætter en lille vægt i bunden sådan den ikke flyver væk! Skynd dig at bestille dem før din nabo for ALLE kommer til at have dem til festen! ​

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst huligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Ballonnord

Ballonnord leverer alt indenfor balloner. Her kan blandt andet nævnes ballonsøjler, ballondyr, reklameballoner, folieballoner mm.

Kontaktoplysninger

Ballonnord v/Billig Billy ApS

H. C. Ørstedsvej 9, 

9900 Frederikshavn

Telefon: 71 99 89 80

E-mail: ballonnord@gmail.com