​Balloner med tryk

Balloner med tryk - Nemt & hurtigt!

Ballonnord har siden 2009 været med til at skabe rigtig mange flotte balloner med tryk, skal Vi hjælpe jer med Jeres næste balloner? ​Du med med god samvittighed dele vores balloner ud! De indeholder ingen plastik! De er nedbrydelige og lavet af latex. Når du handler balloner med tryk, til din Event, hjælper vi med alt du skal bruge for at få en komplet pakke! Skriv til os og fortæl om dit behov, vi har igennem de sidste 10 år hjulpet mange 1000 firmaet, om du skal på messe, holde et brag af en firmafest, dele dem ud til kunderne, sende dem rundt til en butikskæde, så laver vi en skræddersyet løsning, som dækker Dit behov for balloner med logo!

4 Gode grunde til at vælge os

☑ Levering indenfor 10 dage - Mulighed for ekspres levering - helt ned til 4 dage!

☑ Høj kvalitet af balloner!

☑ 100% dækkende tyk!

☑ Personlig betjening!

Vi ønsker ikke at være et reklamebureauer som blot sælger et produkt! Vi ønsker at sælge en løsning som dækker dit behov! Det betyder vi hjælper med hele pakken, om du skal bruge balloner og pinde, eller helium til dine reklame balloner, vi vil derfor altid gerne høre om hvad du skal bruge ballonerne til, vi har erfaringen og er altid ærlig! Så ønsker du noget vi ved ikke fungere så er vi ærlig, vi ønsker du får den bedste oplevelse!

Få et gratis, og uforpligtende tilbud på balloner med tryk, udfyld og vedhæft dit logo til venstre, normal svartid indenfor 10 timer.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst huligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Ballonnord

Ballonnord leverer alt indenfor balloner. Her kan blandt andet nævnes ballonsøjler, ballondyr, reklameballoner, folieballoner mm.

Kontaktoplysninger

Ballonnord v/Billig Billy ApS

H. C. Ørstedsvej 9, 

9900 Frederikshavn

Telefon: 71 99 89 80

E-mail: ballonnord@gmail.com