​Bryllup

Balloner til bryllups festen er noget vi laver meget af for tiden. Folk bruger det på forskellige måder, vi laver rigtigt mange opsendelser med balloner hvor hver gæst får en ballon, som de sender op under festen, hvis man skal lave en ballonopsendelse til et bryllup er der flere måder man kan gøre det på, måske i vil gøre det selv hvor vi blot hjælper med tingene, nogle vælger ikke at skulle tænke på noget og lader os gøre det for dem. Så står vi for det hele.

Balloner som pynt til et bryllup er igen noget man bruger mere og mere, balloner er ikke kun til børne fødselsdagen, der er mulighed for at skabe romantiske rammer med balloner, det kunne være med vores balloner med bryllups tryk, i netop de farver som passer til jeres tema, mulighederne er mange når man skal pynte med balloner, skulle i have et ønske om at få balloner til jeres bryllup, men er i tvivl om mulighederne så udfyld kontakten til højre, så finder vi sammen netop det som vil passe til jeres fest.

​Balloner som pynt i kirken er også noget vi har prøvet før, man kan pynte loftet med ballonhjerter eller lave noget der betyder noget for netop jer.
​Når man pynter kirken op med balloner til brylluppet giver det en god stemning og gør dit bryllup mere unik og spændende.

Vi kan løfte opgaver i alle størrelser om du ønsker 50 balloner med helium eller i ønsker en fest sal komplet pyntet med balloner.​

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst huligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Ballonnord

Ballonnord leverer alt indenfor balloner. Her kan blandt andet nævnes ballonsøjler, ballondyr, reklameballoner, folieballoner mm.

Kontaktoplysninger

Ballonnord v/Billig Billy ApS

H. C. Ørstedsvej 9, 

9900 Frederikshavn

Telefon: 71 99 89 80

E-mail: ballonnord@gmail.com