​Balloner til Black Friday

black-friday-balloner-1_1008

​Ønsker i at gøre noget særlig ud af at fortælle, at i holder Black Friday, vi hjælper med alt hvad du behøver for at pynte festen op til denne store dag, vi har i dagene op til et par biler som køre rundt og hjælpe med oppustningen af ballonerne, så ønsker i at det skal være nemt, så skriv til os og høre om hvilken muligheder i har for at skabe ekstra opmærksomhed netop i jeres butik.

Book os til at klare det hele, skal jeres butik eller center være endnu flotter end nabo butikken, ønsker i noget som i aldrig har prøvet før, vil i have folk ser jeres butik fra lang afstand, så er du kommet til det rette sted, vi har mange forskellige muligheder for at skabe blikfang, både til jer med et lille budget og til jer som har lidt mere at bruge på udsmykning. Du kan herunder se lidt priser på ting som vi syntes passer godt til denne event dag.

Vi er som sagt rundt i hele Danmark ugen op mod black friday og kan med sikkerhed være med til at gøre noget ekstra for jer. Skriv eller ring og hør om jeres muligheder, det er slet ikke så dyrt som det ser ud.

Køb vores black friday balloner på vores webshop

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst huligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Ballonnord

Ballonnord leverer alt indenfor balloner. Her kan blandt andet nævnes ballonsøjler, ballondyr, reklameballoner, folieballoner mm.

Kontaktoplysninger

Ballonnord v/Billig Billy ApS

H. C. Ørstedsvej 9, 

9900 Frederikshavn

Telefon: 71 99 89 80

E-mail: ballonnord@gmail.com