​Ballon buketter

Ballon buketter kan bruger i mange sammenhæng, du skal til fødselsdag og syntes blomster for for kedeligt! Vi ved hvad der vil blive festens samtale emne, nemlig ballonerne, vores ballonbuketter kan lavet i mange forskellige temaet og til forskellige anledninger, skriv og hør om muligheden for en buket som passer netop den fest du skal til.

Vi bruger gerne din buket ud til modtageren hvis du ikke har mulighed for selv at være til festen, vi bringer kun ud i Nordjylland, men har en masse gode samarbejds partner rundt i hele Danmark, så vi kan løft selv de små opgaver ligemeget hvor i landet du skal bruge dine balloner.

Ballon buketter bruges ikke kun til at give i gave, de kan også bruges til at pynte et fest lokale som ikke indbyder til fest, vi kan skabe den rette stemning og få pyntet op til jeres fest sådan i aldrig vil glemme denne fest. Vi har et hav af muligheder og forskellige farver som vi kan pynte med.

Tøv ikke med at sende os en mail med netop det du ønkser til jeres fest, vi kan også sammen finde ud af hvad der er muligt i netop jeres lokaler.​

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst huligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Ballonnord

Ballonnord leverer alt indenfor balloner. Her kan blandt andet nævnes ballonsøjler, ballondyr, reklameballoner, folieballoner mm.

Kontaktoplysninger

Ballonnord v/Billig Billy ApS

H. C. Ørstedsvej 9, 

9900 Frederikshavn

Telefon: 71 99 89 80

E-mail: ballonnord@gmail.com