Balloner til Jubilæum

Balloner skaber glæde til netop jeres arrangement, der kan være mange gode grunde til man holder fest, eller fejre firmaet, måske i har jubilæum, det kunne være kollegaen som har været i firmaet i 20 år, som i holder fest for, vi hjælper med en buket til den store dag som udstråler glæde, vi finder sammen netop den buket som passer til den dag i holder.

Firmaet har måske jubilæum og i skal holde åbent hus, her kunne man byde folk velkommen med en kæmpe ballon bue allerede udenfor for at vise både naboer og dem der ankommer at her er der fest, de bliver møde med WOW effekt allerede ved ankomst.

Det kunne kan sagtens fortsætte indenfor hvor man har mange forskellige muligheder alt efter hvordan rummet ser ud.

Måske i skal have en stor væg hvor i skal have taget billeder op ad, det kunne man lave i netop den farve i ønsker måske endda med tallet som fortæller hvor gammel jeres firma bliver.

Mulighederne for pynt med balloner er uendelig, vi hjælper gerne med mulighederne for netop jeres fest. Send os en mail og sammen finder vi netop det der passer til jer.​

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst huligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Bifoga fil
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Ballonnord

Ballonnord leverer alt indenfor balloner. Her kan blandt andet nævnes ballonsøjler, ballondyr, reklameballoner, folieballoner mm.

Kontaktoplysninger

Ballonnord v/Thomas Lund

H. C. Ørstedsvej 9, 

9900 Frederikshavn

Telefon: 71 99 89 80

E-mail: ballonnord@gmail.com