Nytår

Nytår
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Nytårspynt til hele huset!
Uanset om du bare skal bruge en smule serpentiner og lidt konfetti, eller om du går all-in med ballondrop kl. 24.00, er du kommet til det rette sted.

Vi hjælper dig med nytårspynt til Danmarks bedste priser og med det største udvalg!

Vi har alt, hvad du skal bruge til nytårsfesten, lige fra små sjove nytårshatte, til serpentiner, over bordpynt og meget mere.

Vi håber, du finder netop det, du står og mangler til din nytårsfest! 

Nytårshatte er en gammel tradition, men hvor man før i tiden klædte sig til ud til nytår, nøjes man i dag med at sætte en sjov og festlig hat til sit fine nytårsdress.
Vi har billige paphatte og mere ekstravagante, men fælles for dem alle er, at de gør aftenen mere festlig og bidrager til den gode stemning.

Serpentiner hører også med til enhver nytårsaften, og vi tilbyder et bredt udvalgt af serpentiner i forskellige farver og i flere prisklasser. Uanset hvilke du vælger, vil de med sikkerhed løfte stemningen.


Konfettirør hører sig til nytårsaften, for at man kan byde det nye år velkommen i en regn af konfetti - det er dog altid sjovest, hvis det er hjemme hos andre, så man ikke skal rydde op ;)
Vi tilbyder dem i flere størrelser og typer, bl.a. sølv - og guldkonfettirør og med stjerner og sommerfugle.
Vores konfettirør kan bruges både inden - og udendørs.

Nytårsballoner skal man altid have til nytår, da det er en nem og billige måde at gøre et rum klar til fest.
Vores balloner er i den bedste kvalitet, og du vil med sikkerhed ikke blive skuffet.
Se vores store udvalg af balloner her på siden.

Nytårspynt til bordet er meget individuel, men uanset om du foretrækker guld, sølv, blå eller noget helt andet, så har vi alt lige fra flotte bordløbere, rysler, serpentiner, servietter, konfetti og meget mere.
Så slå dig løs her på siden og sammensæt den perfekte bordpynt til nytårsaften.