Kæmpe balloner med tryk

kaempe-balloner-banner_1691

Kæmpe balloner med tryk er til dig som ønsker ekstra blikfang på en messe stand, en stor event, eller andet sjovt. Vores kæmpe balloner findes i flere størrelser, du finder priserne på tryk af kæmpe balloner herunder.

Vores kæmpe balloner findes i størrelser fra Ø55 cm. og op til Ø210cm. 

Skal i bruge helium til ballonerne hjælper vi gerne med at lave et samlet tilbud på dette. 

​Vi gemmer jeres ramme til trykket i 5 år, så derfor vil dette kun koste ekstra første gang, derefter betaler man kun for trykket af ballonerne.

Tryk som alle kan se, med kæmpe balloner er du sikker på at dit budskab bliver set også på afstand, normalt når man trykker små balloner sidder trykket på midten af ballonen, med kæmpe balloner sætter med det lidt under midten, sådan når der bliver pustet op og svæver i luften man kan se det fra jorden, det er ikke noget man vil kunne se, men det sikre dig mest mulig synlighed til jeres event.

Vi kan også trykke jeres logo på mere end bare den ene side.

Helium eller luft? Skal der helium i ballonerne så skal trykket sidde helt normalt, men skal i have luft i ballonerne og hænge dem ned fra loftet så kan vi godt vende ballonen om sådan trykket ikke vender på hovedet. Sammen finder vi netop den løsning som passer jer bedst. Se også vores løsninger med balloner med tryk i almindelig størrelse.

​​

Send os en mail så finder vi sammen den løsning som passer bedst til jeres behov. Vi hjælper også gerne med at sætte det op grafisk sådan du får en ide om hvor flotte netop jeres balloner bliver.