Helium til balloner

​Helium til balloner er altid et hit til festen. Hos Ballonnord hjælper vi med alt hvad du behøver når i skal puste ballonerne op. Vi har flere forskellige afhentning steder rundt om i hele Danmark hvor du kan afhente helium til balloner. Vi kan også godt få det leveret på jeres adresse hvis i ikke vil stå for afhentningen, skriv til os for mere info om pris på dette. 

Der er 3 størrelser på helium flasker 

5L - puster ca. 127 stk 9" & 254 stk 11" op - koster 700 kr. 

10L - Puster ca. 255 stk 9" & 125 stk 11" op - koster 1100 kr. 

20L - Puster ca. 510 stk 9" & 250 stk 11" op - koster 1500 kr. 

50L - Puster ca. 1275 stk 9" & 625 stk 11" op - koster 3000 kr. 

Balloner med helium har en svævetid på ca. 10-12 timer for en 9" ballon og 18-20 timer. for en 11" ballon. 

Når du skal bruge helium til balloner så skal man også bruge en ventil, vi afsender en ventil til dig når i er færdig med at puste ballonerne skal i sende ventilen retur til os. Bliver ventilen ikke returneret eller gået i stykker får i en ekstra regning på 428 kr. pr. ventil. 

Husk altid at sætte flasken fast sådan den ikke vælter.

BEMÆRK! 

Helium til balloner er ikke til at lave sjove stemmer med, det er til brug til balloner, vi kender alle sammen nogle der har gjordt det fordi det lyder sjovt, men i værste fald kan det medføre døden. Afhenter du selv flasken på et af vores afhentnings steder skal den spændes fast. Når du lejer helium til balloner får du tilsendt nogle papirer sådan du kan læse meget mere om disse ting. 

Helium balloner holder sig ikke i luften så længe, ønsker du dine balloner er i luften i lang tid, så anbefaler vi du som det første køber nogle gode kvalitets balloner, Vi sælger Qualatex balloner som er verdens bedste balloner, det kan sikre dig at du får nogle super flotte balloner med helium, skal du have mere ud af dem end bare en dag så har vi også HiFloat som gør dine balloner holder sig i luften i flere dage.

Helium balloner - PAKKE 1 

10L helium 

250 balloner 9" 

250 snore i netop den farve du ønsker 

Samlet pris 1300 kr. 

Helium balloner - PAKKE 2 

20L helium 

500 balloner 9" 

500 snore i netop den farve du ønsker 

Samlet pris 2100 kr. 

Loftet fyldt med balloner, der er ikke noget flotter end når man kommer ind i et lokale og loftet er fyldt med helium balloner, evt med ballonsnore i det giver en hel særlig stemning, mange spørger os hvor mange balloner der skal bruges til at fylde et loft, du kan herunder få en idé om hvor mange balloner man skal bruge. 

3x3 meter bruger ca. 150 balloner i størrelsen 11"  

Tøv ikke med at sende os en mail hvis du skal bruge helium til jeres næste event. Vi kommer også gerne og puster jeres balloner op med helium, vi ønsker kun at gøre din fest endnu mere festlig med en masse flotte balloner, og vi er ikke i tvivl om det kan blive aftens højdepunkt med en masse flotte balloner. 

Alle priser er plus moms.