Balloner til mors dag

mors-dag-buket-1_1151

Mors dag buket 1 ​

Denne buket er perfekt til enhver mor, sig det med balloner og gør noget anderledes, denne buket indholder 3 latex balloner med flot tryk, og 2 folie balloner som passer flot i farverne, den er ca. 180 høj denne buket og kommer med en lille fod.

GRATIS levering i Frederikshavn, udenfor byen kontakt os for pris. 

Pris = 150 kr. ​

Bestil på info@ballonnord.dk 

mors-dag-balloner-buket-2_1147

Mors dag buket 2 ​

Denne buket er noget helt særligt med sine 40 cm store blomster i buketten er man ikke i tvivl om hvem der er den bedste mor! De flotte folie balloner som passer i farven giver denne buket det sidste og gør det uden tvivl til en super flot buket til netop din mor. 

Den er ca. 180 cm høj og kommer med en lille fod. 

Pris = 180 kr. 

Bestil på info@ballonnord.dk 

mors-dag-ballon-buket-3_1143

Mors dag buket 3

Luksus buketten til dig som skal gøre noget særlig godt i år! Denne buket kommer med 6 latex balloner med flot print, og en stor flot bubbles ballon i toppen som er en plastik ballon der holder op imod 5 uger. En buket super flot buket!

Ca. 180 cm høj og kommer med en flot fod som passer i farverne. 

Pris = 210 kr. 

Bestil på info@ballonnord.dk 


​GRATIS LEVERING I FREDERIKSHAVN

Balloner til mors dag - Vi hjælper med de flotteste ballon buketter til din mor, Vi har de 3 modeller du ser herunder, ​de er alle sammen super flotte sammensat med netop de farver som passer sammen, ballonerne er Qualatex og er verdens bedste balloner, vi er ikke i tvivl men disse er bare flottere end andre balloner, de holder længer tid, når du giver en ballon buket til mors dag så skal du ikke være bange for de ligger på gulvet dagen efter, vores balloner holder omkring 10 dage. 

Skal du have en hilsen med din ballon så skriver vi gerne en seddel og binder i ballonerne. 

Bestil din ballon på info@ballonnord.dk eller på telefon 71998980 mellem 10-17