Helium

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Skal du holde fødselsdag, jubilæum, konfirmation eller en anden festlig begivenhed? Så er heliumballoner da lige sagen. Hos All4party har vi et stort udvalg af balloner, helium og heliumsæt, hvor der følger folieballoner med. Balloner er bare lidt sjovere, når de svæver i en snor eller oppe i loftet. Køb derfor helium på flaske, så du kan puste dine balloner op selv. Du må dog ikke glemme at komme et smut forbi vores gode kvalitetsballoner. Her vil du kunne finde balloner i alverdens farver, former og med skønne motiver. Med vores helium og balloner vil din fest være en stor succes! Vi hos All4party synes ikke, at fester og særlige begivenheder behøver at være dyrere end nødvendigt. Derfor tilbyder vi utrolig billigt helium, som du kan få leveret direkte til din hoveddør. Husk altid at puste dine balloner op med helium i sidste øjeblik, eftersom det ikke holder i flere dage, og på den måde kan du holde dem svævende under hele festen. Vores klassiske heliumflaske kan fylde omkring 50 balloner op.

Hvordan bruger du en heliumflaske?

Det er faktisk super simpelt at bruge vores billige heliumflasker, dog skal du være påpasselig med størrelserne. Du vil jo gerne have, at ballonerne er nogenlunde lige store. Allerede når du modtager flasken med helium, er den klar til brug. For at fylde en ballon op skal du gøre følgende:

  • Sæt ballonen på studsen
  • Drej på håndtaget
  • Pres ned på den sorte tut
  • Fyld på, indtil ballonen har den rette størrelse
  • Tag ballonen af og bind knude på den
  • Nu kan ballonen svæve i ca. 10 timer

Det bliver virkelig ikke lettere at få sine balloner op at svæve med vores helium. Dog vil vi råde dig til ikke at bruge heliummet til andet end at puste balloner op med.

Køb billigt helium til balloner her

Med billigt helium fra All4party er din fest lige blevet en tand sjovere. Du kan bruge dem til temafester, bryllupper og alle andre typer af fester og sammen med en masse anden udsmykning. Med vores heliumsæt får du både balloner, helium, ballonvægte og snor. Du finder sæt, som er passende til fødsler og dåb, fødselsdagsfest og andre festlige begivenheder. Du kan med garanti finde et sæt, som vil passe til din fest. Husk, du kan også sende en ballon til en, du holder af.

Du er mere end velkommen til at kontakte os i vores kundeservice, hvis du sidder inde med spørgsmål, undren eller tvivl vedrørende vores helium på flaske og heliumsæt. Du kan ringe på tlf. 71 99 89 80 eller via mail ballonnord@gmail.dk. Vi vil forsøge at besvare dine spørgsmål bedst muligt, så du kan begynde at planlægge din fest.