Cubic balloner

Cubic balloner
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.
Firkantet balloner som kan fyldes både med helium og luft - Du kan købe netop det antal du skal bruge. Prisen er pr. stk.

Firkantet balloner med helium 

Man har i mange år kunne købe firkantet balloner, men de har altid været i den dyre prisklasse af folie balloner, der er nu kommet en løsning som gør det muligt at være med også som privat person når man skal have balloner af en bestemt form. Vi har dem i 3 farver, og køber der kommer flere med tiden. 

Ballonbuket eller balloner rundt i lokalet? 

Vores balloner måler 35x35x35 cm og vi anbefaler dem til 2 forskellige ting, enten alene rundt i fest lokalet, eller på bordet i stedet for de kedeligt blomster - Eller i en buket sammen med andre balloner, her anbefaler vi du bruger balloner i samme farve tema, bruger du guld balloner vil du godt kunne sætte en sort ballon dertil, men mix ikke farverne alt for meget det vil hurtigt komme til at se rodet ud. Skulle du have spørgsmål til hvilken farver man kan sætte samme er du velkommen til at sende os en mail, så hjælper vi gerne med at sammensætte netop det du skal bruge til din næste fest. 

Billig helium til dine balloner? 

Disse cubic balloner, eller firkanet balloner som vi heller vil kalde dem kan fylde både med helium men også luft. Vi anbefaler dog helium da det giver en god effekt til dine balloner, og så er helium balloner til festen bare meget sjovere. balloner uden helium flyver ikke, og de vil blot ligge kedeligt på gulvet. Dog har vi set eksempler på folk som hænger ballonerne på med dobbeltklæbende tape, det er også en mulighed for at få dem op, men helium giver dem liv.. En anden mulighed er hvis du kan hænge dem fra loftet og ned, så vil du godt kunne fylde den med luft.

Ballonvægt til dine ballonbuketter 

Vi sælger ballonvægte som kommer i mange flotte farver - Og helt sikkert en farve som kan bruges til dine buketter, skal du lave sølv buketter så har vi sølv ballonvægte, er du i tvivl om hvilken farve du skal vælge så går en hvid ballonvægt til enhver anledning, vi bruger hvert år mange 1000 ballonvægte og har igennem vores snart 10 år i ballon branchen brugt alt hvad man kunne tænke sig lige fra risposer, hjemmelavet vægte, møtrikker og mange andre ting, men dette er vores nummer 1 ballonvægt, vi bruger dem selv og er virkeligt glad for dem, de er nemme at arbejde med, prisen er helt i bund, og så er de bare flotte i sig selv når de står til festen - Der er et lille monterings øje i ballonvægten, men vi binder blot snoren fra ballonerne hele vejen rundt i toppen af vægten, det gør det hurtigere og ballonerne sidder godt og solidt.