Kæmpeballoner

Kæmpeballoner
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kæmpeballoner er med til at skabe den rette stemning i forskellige anledninger - det kunne være til bryllupsfesten, messen, fødselsdagen eller til koncerten. Vores kæmpeballoner som måler 36", kan bruges med både helium og luft. Vi har en masse farver, og du kan med sikkerhed finde en, som passer til din fest. 

Prisen er pr. stk. 

Kæmpeballoner med lys 

Mange spørger os, om man kan lave kæmpeballoner med lys. Svaret er, at det kan man godt, men det er ikke så nemt at lave. Det kræver, at man kan nogle tricks med sine balloner. Vi vil derfor anbefale, at hvis du vil have lys i dine kæmpeballoner, at du sætter en spot til at lyse på ballonen i stedet for at få lys inde i selve ballonen. Det vil give en god effekt! Husk, at hvis du skal have lys på dine balloner, så vælg altid den hvide ballon, da den giver mest effekt sammen med lys. Vil du alligevel gerne have lys i dine balloner, så lad os komme ud til din fest med kæmpeballoner og hjælpe med at få det lavet tilfredsstillende. Vi kommer ud og sætter den hele op og gør klar til din fest. 

Kæmpeballoner med helium 

Du kan altid fylde dine balloner med helium, dog skal du være opmærksom på, at disse kæmpeballoner bruger utoligt meget helium. Køber du vores største flaske med helium, der kan fylde 50 almindelige balloner op, kan du knap fylde to kæmpeballoner op med helium. Dog har sådan en kæmpeballon svævetid på over to dage. Så skal du kun holde fest i én dag, kan du sagtens fylde ballonerne med lidt luft, inden du fylder den med helium, vi blander nemlig altid helium og luft i de store balloner medmindre de skal svæve i lang tid.

Hvornår er det nødvendigt at fylde dem med helium?

Du skal kun have helium i dine balloner, hvis de skal svæve, og så skal de have en lille vægt i bunden. Skal ballonerne i stedet hænge ned fra loftet, kan du uden problemer fylde ballonerne med luft, da de er langt billigere, end hvis de skal fyldes med helium. Du er altid velkommen til at sende os en mail, så vi kan vejlede dig ift. hvilken løsning, der vil passe bedst til din begivenhed. 

Elpumpe til dine kæmpeballoner 

Skal du fylde dine balloner med luft, kan det være en god idé at købe en elpumpe til dine balloner, du kan nemlig ikke puste meget mere en én enkelt ballon op med munden uden at blive rød i hovedet! Så vi anbefaler, at du køber en elpumpe til dine balloner, den er hurtig og effektiv og vil puste dine balloner op lynhurtigt.
Husk altid at puste dem op til samme størrelse. Det kan du hurtigt og nemt gøre ved at stille to stole med ryggen mod hinanden, måle op imellem dem i den ønskede størrelse, og derefter puste ballonen op sådan, at den rører på begge sider af stolen. Så er du sikker på at få flotte opfyldte balloner i samme størrelse. Husk, fyld aldrig ballonerne helt op, selvom de er 91 cm, kan de ikke fyldes dem så meget op!

Når vi er ude at puste disse kæmpeballoner op, fylder vi dem ikke til mere end 70 cm - Dette forhindrer at latexen strækkes helt ud og ballonen derfor kan risikere at springe. Dog kan publium ikke se forskel på 70 cm og 90 cm, da begge størrelser virker enormt store.

Følger du disse tips, når du skal bruge kæmpeballoner, er du godt på vej til at blive en rigtigt ballonkunstner.