Kæmpeballoner

Kæmpeballoner
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kæmpe balloner - både til fest og ballade

Leder du efter et sjovt indslag til brylluppet, babyshoweret eller fødselsdagen? 

Så skal du have fat i en kæmpe ballon. Kæmpe balloner, eller store balloner som de også kaldes, bliver med sikkerhed en del af festen, som dine gæster vil huske. De er sjove og pynter på én og samme tid - og så kan du roligt regne med, at dine gæster bliver imponerede. 

Skal der gøres lidt ekstra ud af pynten? Så finder du altid et stort udvalg af kæmpe balloner her hos All4Party. 

3 måder, du kan bruge store balloner til din næste fest

Kæmpe balloner kan bruges på et væld af måder. Vi har samlet tre måder, du kan bruge en stor ballon på, nedenfor.

1. Kæmpe ballon til babyshower

Det er blevet tiltagende populært at afsløre kønnet på sit barn på en kreativ måde. Det kan være med en kage, hvor du i snittet af kagen kan se enten den blå eller lyserøde farve. 

Her er store balloner ingen undtagelse! Du kan eksempelvis fylde en lyserød eller blå ballon med helium, putte den i en kasse og lukke til. Når det er tid til afsløring, åbner du blot kassen og lader ballonen svæve op for at afsløre, om du venter en pige eller dreng. 

Du kan også vælge en af vores balloner fyldt med enten pink eller blå konfetti. Ballonerne er ikke gennemsigtige, så du kan være sikker på, at dine gæster ikke bemærker noget, før du prikker hul på ballonen – og der kommer enten lyserød eller blå konfetti flyvende ud.

2. Stor ballon til bryllup

Brylluppet er en stor begivenhed i dit liv. Store begivenheder kræver store ting – og det gælder selvfølgelig også store balloner.

Kæmpe balloner kan bruges på mange måder til dit bryllup. Vi har et udvalg af hvide balloner, hvor der står forskellige bryllupsrelaterede ting trykt på.

De her balloner kan enten pynte i bryllupslokalet, men de kan også bindes fast på bryllupsbilen. Så kan alle i trafikken se, at der kører et nyligt viet par fra kirken til festlokalet og fra festlokalet til bryllupsrejsen (eller hvor end, parret skal hen).

3. Kæmpe ballon med konfetti

Leder du “bare” efter et sjovt indslag til en fest? Så er kæmpe balloner med konfetti et sikkert valg! 

Ballonen kommer fyldt med konfetti, og så skal du blot fylde den op med enten luft eller helium. Når tiden er inde, kan du prikke hul på ballonen, og så er det et rent konfettiparadis. Vi anbefaler klart, at du har en støvsuger klar til, når festen er ovre. 

Køb en stor ballon hos All4Party - så sørger vi for hurtig levering

Vil du have fat i en stor ballon? Så tag et kig på vores udvalg ovenfor. 
Hvis du har spørgsmål til kæmpe balloner eller andet, kan du ringe på 71 99 89 80 eller skrive til vores e-mail: ballonnord@gmail.com