Hjerteballoner

Hjerteballoner
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hjerteballoner til enhver fest - vi kan tilbyde både latex-hjerteballoner og metallc-hjerteballoner. Vores latex-hjerteballoner er en 12" hjerteballon, en normal ballonstørrelse. Vores foliehjerte er 18", hvilket gør dem lidt større end latexballonerne, alle vores hjerteballonmodeller kan bruges til både luft og helium. Husk, når du fylder latexballoner med helium, holder de ikke mere end 12 timer. 

Vores hjerteballoner er lavet i god kvalitet, og er klar til at pynte jeres fest op.   

Røde hjerteballoner er den mest solgte hjerteballon.
Vi sælger hver eneste dag disse balloner, og derfor er du som kunde sikker på at få balloner, som ikke har ligget på et lager i flere år.
Vi får nye balloner hjem hver uge, så det må siges at være hurtigt udskiftning på vores lager. Det er vi kun glade for, og jo flere hjerte balloner vi sælger, jo mere kærlighed kommer der ud i landet.

Balloner med tryk, ikke at forveksle med balloner med logo, kan bruges i mange sammenhænge bl.a. til bryllupper.
Til et bryllup kan vi for eksempel lave røde hjerteballoner med brudeparrets navne, hvilket giver lidt ekstra kærlighed til festen.
Vi kan ligeledes lave balloner med tryk, som kan bruges i forbindelse med sange, taler, indbydelser mv. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Vi kan trykke helt ned til 100 balloner eller mindre. Så overvej, hvad I synes, der kunne være sjovt, og skriv os en mail, så finder vi den rette pris til jeres idé.
Vi kommer også gerne med gode idéer til jer, hvis kreativiteten har brug for en saltvandsindsprøjtning.

Metallic-balloner er vi helt tossede med! Hvorfor?
Det er fordi, metallic-ballonernes skinnende overflade giver en helt særlig effekt, der adskiller sig fra de almindelige balloner. Samtidig er metallic-balloner lavet i en kraftigere kvalitet end almindelige balloner, hvilket betyder, at ballonen kan holde til lidt af hvert. Alt i alt er metallic-balloner super flotte og festlige, så selvom de koster lidt mere end andre balloner, er de alle pengene værd.

Pris

Metallic balloner koster 1,25 kr pr. stk.

Køber du 200 stk. er de lidt billigere og køber du 500 stk får du dem endnu billigere - altså, jo flere balloner du køber, jo billigere bliver de!

Balloner er ikke bare balloner, vi går meget op i, at vores balloner er i den bedste kvalitet!

Og nu du tænker sikkert " jaja, det skal de sige" men eftersom vi primært er en ballonvirksomhed, sælger vi rigtig mange balloner og laver udsmykninger og opsendelser med ballonerne.
Det er altså på dette område, vi har mest erfaring og kompetence  og vi sælger og bruger derfor kun balloner i topkvalitet, da vi er nødt til at kunne stå inde for produkterne.

Vi vil hellere bruge en lidt dyrere ballon, som vi kan stole på, end en billig som kan springe i hænderne på os.

Drømmer du om at lave noget sejt i balloner fx lave en ballonport eller noget hele andet, så skriv endelig til os. Vi har med sikkerhed lavet det, du overvejer, og står gerne til rådighed med gode idéer, tips og tricks, til når du skal i gang med ballonerne.