Balloner med prikker

Balloner med prikker
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Her får du en pakke med balloner med prikker. ballonerne har tryk hele vejen rundt og er super flotte i farven, du kan evt bruge ballonerne sammen med ens farvet balloner, eller blandet alle de flotte farver. mulighederne er mange når du skal pynte med balloner.

Ballonerne er 12" hvilket betyder at de har en diameter på 23cm, Ligesom en normal ballon størrelse.

Ballonerne kan bruges både med helium eller med normal luft. Du kan se vores
ballon gas.

Balloner med prikker

Når du køber dine prikkede balloner hos all4party så kan du være sikker på en ting, kvaliteten er i top! Vi bruger selv balloner med prikker til forskellige anledninger, og det giver et virkelig godt look i din buket, vores balloner med prikker er tysk kvalitet og kommer fra et firma som hedder Belbal, de er kendt for at lave gode kvalitets balloner, prikkerne er trykt over det hele på ballonen, det betyder du ikke "kun" får en ballon med prikker på den ene side, men derimod en ballon som er helt dækket med prikker, derfor kan vi også sige at vores balloner med prikker er de bedste på markede, da vi selv dagligt bruger dem i forskellige forbindelser, Du kan bruge både helium og luft i ballonerne, skal du bruge helium finder du det billigt under kategorien helium til dine balloner, skal du derimod bruge luft så anbefaler vi du køber en pumpe til balloner da mange af vores balloner med prikker er krystal balloner, det betyder at hvis du puster dem med med munden så kommer der kondens ind i ballonerne så de vil ikke få så flot en overflade som hvis du bruger en pumpe! udover det så skal du huske at puste dem oo indtil de er krystal gennemsigtige.

Billig helium til dine balloner, alle vores balloner er i god kvalitet, det er ikke billig kina balloner i dårlig kvalitet, det er top kvalitet som overholder alle krav som balloner skal indenfor legetøj. Vores balloner er i tyk kvalitet det betyder også når du fylder dem med ballongas så flyver de længer tid, I kan sagtens købe balloner som er langt billiger men så får i ikke den masse kvalitet og når i skal fylde dem med helium så er det ikke pengene værd at fylde billige balloner med dyrt helium hvis de ikke flyver lang tid. Vores balloner er i super god kvalitet, og ligemeget hvilken model du falder for på hjemme siden så kan du fylde dem med helium.

Konfettirør til festen er også noget vi sælger rigtigt meget af, måske det er forbi vi sælger så billige konfettirør at de andre ikke kan lave bedre priser end os, eller måske er det fordi vores kvalitet er i top, vi sælger hver eneste dag mange konfettirør, både til private men også til klubber som skal feste, de sender hver uge mange kasser ud til de danske klubber, og vi elsker at kunne tilbyde dem netop vores konfettirør til så gode priser at alle kan være med, vi har 3 størrelser, 40 cm, 60 cm, og 80 cm som er det største vi tilbyder, der er knald på når man skyder sådan et rør afsted, du skal huske at tjekke det ikke er dig som skal gøre rent efter du har skudt et rør afsted.

Hawaii kranse vi kender det alle sammen med skal til fest og hvilken tema biler det i år? Hawaii tema som altid, hvad skal man snart finde på, hvorfor ikke kom til festen med en sej hawaii krans, eller måske en hel pakke sådan du ser ud til at være hawaii festens konge, Vi er vilde med hawaii kranse, og har dem i mange foreskellige kvaliteter og priser, lige fra billige hawaii krans, til luksus hawaii krans, ligemeget hvorfor en du vælger kan du være sikker på du er klar til den næste fest, og måske det alligevel bliver en god fest når bare du kommer med det seje tilbehør, så har du noget at snakke om reste af aften, og står du det så sammen med du skyder et par konfettirør afsted så er vi ikke i tvivl om det bliver et hit.