Ballondyr

Ballondyr
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Qualatex-balloner er verdens bedste balloner og disse balloner finder du ikke i dit lokale supermarked!

Ballonerne bliver brugt af nogle af verdens bedste tryllekunstnere, ballonklovne og ballonkunstnere, og vi sælger både til store og små.

Herunder finder du flere forskellige modeller til ballonkunstner. De mest bruge balloner er Qualatex 260q, som vi sælger mange poser af hver uge.

Når man laver ballondyr, bruger man flere forskellige modeller, både små hjerter, balloner til bier, blomster og meget mere.

Hvis du er nybegynder ud i ballondyr, kan vi anbefale, at du køber en bog, hvor du kommer godt i gang. En pumpe er ligeledes en god ide, da det er svært for nybegyndere at puste ballonerne op med munden.

 

Billig helium til dine balloner finder du hos os!

Vi har stor erfaring med netop heliumballoner, for vi startede denne butik udelukkende med balloner, så vores ekspertise ligger helt sikkert på ballonsiden.

I den spæde begyndelse tog vi ud til fester og pustede balloner op, både luft og helium, til fester ,firmaevents mv. men den dag i dag er firmaet og ekspertisen forøget en helt del.

Vores fokus har altid været at skabe den helt rette stemning for kunden med balloner, bånd og andet halløj og vi finder altid en løsning, uanset hvad behovene er.

Nu laver vi blandt meget andet udsmykninger og indgange, hvis der skal åbne en ny butik eller center.

Det skaber nemlig blikfang og kan give merslag, hvis kunden kan se, at der sker noget specielt.

Rosenblade og meget andet

Udover balloner sælger vi en masse tilbehør til festen.
Bl.a. rosenblade er en af de varer, vi sælger rigtigt mange af, for de kan bruges både til bordpynt, til brudeparet i stedet for ris, til at markere Valentins Dag eller blot hjemme til en romantisk aften. Mulighederne er mange.

Du modtager en pakke med 100 rosenblade for kun 15 kr.
 - Det er hvad, vi kalder billige rosenblade!

Du kan selvfølgelig få de helt almindelige røde rosenblade, men de kan også fås i bl.a. guld, hvis det er et guldbryllup, der skal fejres.

Balloner med logo

Balloner med tryk er noget de fleste kender og mange efterspørger.
Eftersom vi har vores eget trykkeri, kan vi hurtigt komme med et bud på, om det logo du vil have, er muligt at lave og den eventuelle pris. 
Vi er åbne og ærlige omkring, hvad vi har erfaring med virker og virker knap så godt, for vi ønsker kun, at du får det bedst tænkelige produkt med hjem.

At vi har vores eget trykkeri betyder også, at vi kan gå i produltionen med det samme og derfor kan forkorte leveringstiden betragteligt og til en billigere pris.

Kontakt os, hvis du ønsker balloner med logo, så hjælper vi dig med gode råd og vejledning.