Balloner med logo 2 farver

Balloner med logo 2 farver
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.
Balloner med tryk i 2 farver finder du herunder, alle vores priser er inkl rammer, farve tilpasning, og balloner, alt er inkl i prisen, og der kommer ikke noget ekstra når du bestiller hos os, den pris du ser herinder er prisen I kommer til at betale for jeres balloner. Husk hvis ikke logoet er i den rette format laver vi det gerne for jer, prisen er kun 95 kr. og så har du logoet i 4 formater. 

Husk vores priser er Inkl moms og levering! - Når du bestiller dine balloner skal du sende dit logo til den bekræftelse du modtager efter bestilling skal sendes i 
 AI. ESP. PDF. SVG format 

Skulle i ikke kunne bestille med betalings kort eller har spørgsmål så send gerne en mail til thomas@all4party.dk så finder vi en løsning til netop jer.

Det tager ca 10 dage efter du har godkendt logoet.


 

Logo balloner med 2 farvet tryk. Når man trykker logo på en ballon er det ikke ligesom når man trykke på papir eller stof, ikke alt er muligt, men med tiden er vores maskiner og udviklingen fulgt med og mere og mere er muligt efterhånden. Der er dog nogle ting som man ikke kan stadig, men vi oplever aldrig at vi ikke har kunne løse en opgave for folk. Vi har mange års erfaring med at trykke med balloner og giver gerne gode ider, og tips til hvordan i får mest ud af netop jeres balloner. 

Når man trykke på balloner så puster man dem op inden man trykker på dem, hvis du forestiller dig et rundt bord med en masse arme på, den første sætter man ballon op, derefter bliver den pustet op med luft til den har den rette størrelse, nu køre den til næste stop hvor den får det første logo på, det bliver lavet mens ballonen stadig er pustet op, herefter bliver den tørret, og vendt hvis der skal logo på bagsiden, nu er den klar til at trykke på side to, eller farve to i jeres logo, når den har fået trykket alt det der skal på ballonen, kommer ballonen nu i et varme skab, her køre den rundt til den trækker sig ballon og er klar til at komme ud til jer, Det er ikke som at trykke print på en printer, der er en masse arbejde inden man kan trykke balloner, hvor man skal lave rammer til netop jeres logo, er der to farver i jeres logo så skal man lave to rammer.

Vores
balloner er i god kvalitet, når i får den hjem til jer har i balloner til lang tid, det er altid dyrt at starte op når man skal lave logo balloner da rammeren skal håndlaves. Derfor er der heller ikke stor pris forskeld om du skal bruge 500 balloner med tryk eller 1000, når først maskinen er klar så tager det ikke lang tid at trykke. 

Når i får ballonerne hjem til jer og ikke får brugt alle sammen til jeres event kan i sagtens bruge resten næste gang, husk blot at balloner skal opbevares rigtigt for at i får det bedste ud af dem. Når i får ballonerne hjem er de i en kasse, behold dem i kassen sådan de ligger mørkt, udover det så skal de holdes køligt, ballonerne har ikke godt af at ligge i direkte sollys, så hvis du har dem opbevare korrekt er du sikker på at have balloner i lang tid. 

Brug altid en ballon pumpe til jeres balloner, ligemeget om i skal puste 100 eller 2000 balloner op anbefaler vi altid du bruger en pumpe til dine balloner, ikke mindste fordi det ikke er behageligt at puste så mange balloner op, men der er talkum i ballonerne og det er ikke sundt at få i lungerne, derfor brug altid en ballon pumpe, husk vi sælger de billigste
el pumper til balloner