Balloner med logo 1 farve

Balloner med logo 1 farve
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 

Balloner med logo finder du hos os, her på siden finder du tryk i 1 farve på 1 side. Hos os er du sikker på at få billige balloner i den bedste kvalitet, vi arbejder selv med vores balloner, og da vi selv arbejder med vores balloner er du sikker på at få den bedste kvalitet, da vi ikke selv ønsker at arbejde med dårlig balloner, hos os er du sikker på at kvaliteten er i top. Har du ikke logoet i den rette format tager vi 95 kr for at få det rettet til.

Vores balloner kan bruger både med luft og helium, størrelsen på balloner er 11" Husk vi kan trykke jeres logo på begge sider. 

Husk vores priser er Inkl moms og levering! - Når du bestiller dine balloner skal du sende dit logo til den bekræftelse du modtager efter bestilling skal sendes i 
 AI. ESP. PDF. SVG format 

Skulle i ikke kunne bestille med betalings kort eller har spørgsmål så send gerne en mail til thomas@all4party.dk så finder vi en løsning til netop jer.

Det tager ca 10 dage efter du har godkendt logoet.


 

Logo balloner er noget ved er eksperter i, står i og skal bruge balloner med netop jeres firma logo på så er du kommet til det rette sted, balloner med netop jeres budstab på er en super god reklame, som vil komme rundt i netop den event i står til, i er sikker på med billige pengene af få netop jeres navn eller budskab rundt med netop de balloner i ønsker. Skal i bruger noget ekstra tilbehør til jeres balloner med tryk så hjælper vi gerne med det. 

Balloner med tryk, vi hjælper gerne med netop hvad i skulle ønsker om det blot er et lille budskab med skrift, eller om i skal have jeres logo på ballonerne, vi kan trykke langt mere end blot en farve, vi kan klare helt op til 8 farver, udover det kan vi laser printe balloner, det betyder vi kan lave billeder på ballonerne, netop som i ønsker det. 

Helium til balloner er noget vi også kan hjælpe med, ligemeget om du blot skal bruge til 30 eller 50 balloner, eller flere, vi kan hjælpe med det hele, og hos os behøver du ikke være bange for om ballonerne kan holde til helium, alle vores balloner er i god kvalitet og kan bruges til helium. Husk Helium er dyrt, men det giver en rigtigt god effekt når i skal pynte op med jeres balloner, måske i vil blande dem. Skriv enlig hvis i har spørgsmål ang helium til jeres balloner, så hjælper vi gerne. 


Ballon pinde til jeres balloner er noget vi også kan hjælpe med, vi har flere modeller og farver af pindene, der er mange muligheder og vi hjælper gerne med netop det som i ønsker, vi har måske nogle ballon pinde som passer netop i farven til jeres balloner, er jeres logo blåt og i får det på hvide balloner skal i måske også have blå ballon pinde for at stabe den rette stemning, udover det ser lidt sjover ud, og er det bare lidt anderledes når en kedelig ballon pind ikke bare er hvid.