Ballonpinde

Ballonpinde
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Ballonpinde til balloner i forskelligefarver, disse ballonpinde er 40 cm. og ligger i pakker med 10 stk eller 100 stk. og kommer i mange farver, når i køber ballonpinde så følger både pinde med og holderen til ballonerne. 

 

Ballonpinde til dine balloner - Vi arbejder hver dag med balloner og ved hvad det kræver for at få den bedste oplevelse, nemlig tingene er i top kvalitet - Vores ballonpinde som kommer i pakker med 10 stk eller 100 stk er samme kvalitet, så ligemeget hvilken du vælger er du sikker på at få kvalitet i top. 

Ballonpinde er nemmt at montere, du tager blot toppen og sætter på pinden, vi anbefaler du gør det inden du montere dine balloner, det er nemmer at sætte ballon på pinden når toppen er monteret på ballonpinden. 

Kør nu ballon enden / knuden ned igennem holdern og kør den rundt et par gange se billedet herunder. 

Nogle siger man helt kan lade vær med at binde knude på ballonerne hvis man binder den stramt nok rundt om holdern, vi anbefaler dog altid du binder knude på ballonen, da du sikre den ikke står og siver. 

Hvorlang tid inden kan du gøre dine balloner klar med pind? Hvis du køber dine balloner hos os er du sikker på kvaliteten af dine balloner er i top, og det betyder du sagtens kan lave dem klar dagen inden eller 2 dage inden. Der er stor forskeld på balloner, så har du købt nogle billige balloner på div. kina sider så anbefaler vi du smider dem væk og køber dem hos os.

Balloner på pind behøver ikke helium! Hvis du bruger pinde til dine balloner så skal du ikke fylde dem med helium med med luft, skal du stå på en masse og puste mange balloner op så anbefaler vi du bruger en el pumpe til balloner - Den koster 395 kr og vil holde i mange år, og du vil ikke fortryde den 1 sekund. 

Et lille tip hvis du skal lave mange balloner på pinde så gør alle dine ballonpinde klar inden, det vil spare dig for en masse tid når du skal i gang med at puste dem op. skal du stå på en masse så har vi ang. et lille fint stativ som du kan sætte dine balloner i når de er bundet på en pind. Det er helt vildt fint og gør det bare meget flotter.