Balloner med tryk

Balloner med tryk - Nemt & hurtigt! 

Ballonnord har siden 2009 været med til at skabe rigtig mange flotte balloner med tryk, skal Vi hjælpe jer med Jeres næste balloner? ​Du med med god samvittighed dele vores balloner ud! De indeholder ingen plastik! De er nedbrydelige og lavet af latex. Når du handler balloner med tryk, til din Event, hjælper vi med alt du skal bruge for at få en komplet pakke! Skriv til os og fortæl om dit behov, vi har igennem de sidste 10 år hjulpet mange 1000 firmaet, om du skal på messe, holde et brag af en firmafest, dele dem ud til kunderne, sende dem rundt til en butikskæde, så laver vi en skræddersyet løsning, som dækker Dit behov for balloner med logo! 

4 Gode grunde til at vælge os 

Levering indenfor 10 dage - Mulighed for ekspres levering - helt ned til 4 dage! 

Høj kvalitet af balloner!

☑ 100% dækkende tyk!

Personlig betjening!

Vi ønsker ikke at være et reklamebureauer som blot sælger et produkt! Vi ønsker at sælge en løsning som dækker dit behov! Det betyder vi hjælper med hele pakken, om du skal bruge balloner og pinde, eller helium til dine reklame balloner, vi vil derfor altid gerne høre om hvad du skal bruge ballonerne til, vi har erfaringen og er altid ærlig! Så ønsker du noget vi ved ikke fungere så er vi ærlig, vi ønsker du får den bedste oplevelse!

Få et gratis, og uforpligtende tilbud på balloner med tryk, udfyld og vedhæft dit logo til venstre, normal svartid indenfor 10 timer.

Balloner med logo er et stykke håndværk, og slet ikke ligeså nemt som nogle tror, du trykker ikke bare print på en printer og så printer dem 500 balloner! Det hele starter med man har logoet som skal overføres til en trykramme, denne ramme er inden brug blevet behandlet med folie, når foliet skal overførst til rammen gøres dette i et belysnings skab, så man "brænder" logoet til ballonerne ind i rammen, efter vasker man rammen ren, sådan man kun har det folie tilbage som sad på rammen inden start, der kan nu komme farve igennem rammen hvor logoet har brændt sig igennem. 

Du sætter nu rammen i tryk maskine, vælger den farve logoet skal være fylder det i rammen, når man skal lave balloner med tryk så puster man alle ballonerne op til den rigtigt størrelse, der er forskellige maskiner og forskellige metoder, men vores maskine kan trykke flere farver, det betyder så man skal lave en ramme til hver farve, der er en del tilpasning, og det er ikke altid lige så enkelt at trykke på balloner som det er at trykke på papir! Når ballonerne har kørt igennem maskine og fået trykt logo på skal de varmes igennem for at trykke sig sammen, vi kender alle en ballon som har være pustet op den er slatten og rynkede, men når de kommer igennem et varme bånd, så trækker ballonen sig sammen og bliver ligeså fin som en ny ballon! 

Du kan derfor altid være sikker på at balloner med logo er holdbar! du får sjældent balloner med hul i, da man opdager det i arbejdet med at trykke balloner - Udover det er balloner med tryk altid lidt nemmer at puste op end normalt, fordi de netop har være pustet op en gang mere. 

Der er mange forskellige måder at trykke på om det er kæmpe balloner med logo, eller folie balloner, men et stykke håndværk det er det.