Nytårs balloner ​

banner til nytrs ballonnord (1)

​Balloner til nytårs festen! ​​

Nytår er en dag vi alle sammen fester, hygger os med de nærmeste og springer ind i det nye år, Vi har sammensat 3 modeller som kan hjælpe med at skabe stemning i jeres lokale.

KÆMPE FOLIE TAL! - En sikker vinder til alle nytårs fester 2019 kan laves i Sort, Sølv, Guld, Pink og Blå, Vores normal pris er 125 kr pr. tal, men til nytår 2019 laver vi 4 tal for 400 kr!

BALLONER TIL LOFTET - Helt normale helium balloner med nytårs tema, bliver leveret med snor klar til at pynte i loftet eller rundt i lokalet - Prisen er 15 kr. pr. stk.

Vi høre tit hvor mange balloner der skal til at fylde et loft, svaret er 3x3 meter = 150 balloner

Buket priser

Lille nytårs buket = 165 kr

Champange glas buket = 200 kr

Champange flasken ( laves også med pink flaske ) = 220 kr

Leveringer:

Aalborg & omegn d. 30 December

Frederikshavn & omegn d. 31 December

Balloner til nytår kan være med til at gøre netop jeres fest endnu flotter og sjover - Vores buketter er sammensat på den bedste måde hvor netop i får mest ud dem, vores nytårs balloner er en blanding af latex balloner med helium og folie balloner, forskellen på de to ting er at latex balloner er dem vi alle kender der er lavet af latex / gummi, vores er blot lavet med flot nytårs tema, med sjover over det hele folie balloner er dem vi kender fra Tivoli eller Bakken hvor alle børn får en folie ballon, vores nytårs balloner er bare lavet i et voksen tema, og vi er sikker på at de vil skabe den rette stemning netop til jeres fest, ligemeget om i vælger den lille flotte buket eller den store buket med kæmpe balloner på toppen, Du kan også vælge bare at få en masse løse balloner som i kan hænge rundt omkring. 

KÆMPE FOLIE BALLONTAL MED HELIUM - Vi er sikker på at i kommer til at se det over det hele, vi sælger dem til den bedste pris med helium lige klar til at komme ud til festen, vi tager kun 400 kr for et sæt med 4 tal, udover den billige pris har vi den i 5 flotte farver, sølv, guld, pink, blå & sort, ligemeget hvilken en du vælger så puster vi dem op med helium og sætter en lille vægt i bunden sådan den ikke flyver væk! Skynd dig at bestille dem før din nabo for ALLE kommer til at have dem til festen! ​

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
Skal der tryk på ballonerne? *

 
Vedhæft logo til reklameballon:
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RING TIL OS

+45 7199 8980

SKRIV TIL OS

info@ballonnord.dk

​FØLG OS PÅ

Vælg dit arrangement

Hvis du har et arrangement som ikke er til at finde på denne side, så kan vi sagtens finde et god tilbud alligevel.​

Kontakt os

Ballonnord v/Thomas Lund

Hjørringvej 145G
9900 Frederikshavn

Tlf.: +45 7199 8980

E-mail: info@ballonnord.dk

CVR: 31960401

​Følg med på Facebook