​Balloner til Black Friday

Balloner til Black Friday - fredag den 23. november 2018

​Ønsker i at gøre noget særlig ud af at fortælle, at i holder Black Friday, vi hjælper med alt hvad du behøver for at pynte festen op til denne store dag, vi har i dagene op til et par biler som køre rundt og hjælpe med oppustningen af ballonerne, så ønsker i at det skal være nemt, så skriv til os og høre om hvilken muligheder i har for at skabe ekstra opmærksomhed netop i jeres butik. 

Book os til at klare det hele, skal jeres butik eller center være endnu flotter end nabo butikken, ønsker i noget som i aldrig har prøvet før, vil i have folk ser jeres butik fra lang afstand, så er du kommet til det rette sted, vi har mange forskellige muligheder for at skabe blikfang, både til jer med et lille budget og til jer som har lidt mere at bruge på udsmykning. Du kan herunder se lidt priser på ting som vi syntes passer godt til denne event dag. 

Vi er som sagt rundt i hele Danmark ugen op mod black friday og kan med sikkerhed være med til at gøre noget ekstra for jer. Skriv eller ring og hør om jeres muligheder, det er slet ikke så dyrt som det ser ud. 

Alle priser er plus moms. 

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
Skal der tryk på ballonerne? *

 
Vedhæft logo til reklameballon:
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RING TIL OS

+45 7199 8980

SKRIV TIL OS

info@ballonnord.dk

​FØLG OS PÅ

Vælg dit arrangement

Hvis du har et arrangement som ikke er til at finde på denne side, så kan vi sagtens finde et god tilbud alligevel.​

Kontakt os

Ballonnord v/Thomas Lund

Hjørringvej 145G
9900 Frederikshavn

Tlf.: +45 7199 8980

E-mail: info@ballonnord.dk

CVR: 31960401

​Følg med på Facebook