​Balloner med tryk

Hvorfor vælge os?

Ballonnord har siden 2007 været med til at skabe rigtig mange flotte balloner med tryk, skal Vi hjælpe jer med Jeres næste balloner? ​Vi tilbyder høj kvalitet af balloner, 100% dækkende tyk, personlig betjening, hurtig levering,

Vi hjælper gerne med at få pakket dine balloner netop som du ønsker, Vi gør det simpelt og nemt.

 

Få et gratis, og uforpligtende tilbud på balloner med tryk, udfyld og vedhæft dit logo til venstre, normal svartid indenfor 5 timer.

​Mangler i balloner til jeres butik, eller event så er balloner med tryk en super billig måde at komme ud af butikken med reklame som vil blive set i hele byen, børn elsker balloner og en ballon på pind vil blive båret igennem byen med netop jeres navn på, og vær ikke i tvivl om effekten af balloner, folk vil ligge mærke til netop jeres butiks navn, så hvorfor ikke dele balloner ud direkte fra butikken. Vi hjælper med at finde den løsning som passer bedst til jeres butik, om i skal dele den ud på pind, med helium eller i har andre ønsker, vi kan hjælpe med netop det i skulle ønske.

Vi kan lave balloner med tryk i alle farver, og opfylder næsten alle krav. Der findes en oversigt over ballon farver herunder.

Se hvor flotte jeres balloner med tryk bliver, send os dit logo ved at vedhæfte det i kontakt formularen til højre, skriv hvilken farve ballon i ønsker, så sender vi en grafik og et gratis uforpligtende tilbud retur. Har i ikke det rette logo format til jeres balloner med tryk så sidder vi klar til at hjælpe med det grafiske arbejde, så send det i har og så ser vi hvad vi kan gøre for netop dig.

Alle vores reklam​e balloner overholder alle krav der er til balloner.​

Når man har godkendt grafik og tilbud er det bindende 

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
Skal der tryk på ballonerne? *

 
Vedhæft logo til reklameballon:
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RING TIL OS

+45 7199 8980

SKRIV TIL OS

info@ballonnord.dk

​FØLG OS PÅ

Vælg dit arrangement

Hvis du har et arrangement som ikke er til at finde på denne side, så kan vi sagtens finde et god tilbud alligevel.​

Kontakt os

Ballonnord v/Thomas Lund

Hjørringvej 145G
9900 Frederikshavn

Tlf.: +45 7199 8980

E-mail: info@ballonnord.dk

CVR: 31960401

​Følg med på Facebook